vanisleva.com Forum Index vanisleva.com
ViVa's pilot forum
 
 FAQFAQ   SearchSearch   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


Flash chat

HELP !!!

 
Post new topic   Reply to topic    vanisleva.com Forum Index -> Pilots Lounge
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Pete
Serious Forum Addict...


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 11887
Location: Mt Maunganui, New Zealand

PostPosted: Fri Sep 22, 2017 6:39 am    Post subject: HELP !!! Reply with quote

Okay I've finally got FSX:SE installed again ..... Very Happy

BUT ....

Two things at present ....

How do I get the sim to show in windowed mode ( not full screen) and ....

What is the correct install path for FSX:SE , cause I think once again I stuffed up Embarassed

Thanks for your help guys Very Happy
_________________
Pete
NZTG




"Will fly Cargo - Anywhere - Anytime"
AOPA Member since 1988
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
BigAl
Serious Forum Addict...


Joined: 12 Jun 2005
Posts: 1133
Location: Hertfordshire, UK

PostPosted: Fri Sep 22, 2017 5:21 pm    Post subject: Reply with quote

Hi Pete

Very pleased to hear that you have FSX:SE installed again.

To toggle between full-screen mode and windowed mode, press ALT+ENTER. This works for me.

Sorry, but I cannot help with the installation path for FSX:SE as I have FSX Deluxe Edition (pre SE days) so my installation was via a disc.
_________________
Kindest regards
Alan
VI857
Back to top
View user's profile Send private message
Pete
Serious Forum Addict...


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 11887
Location: Mt Maunganui, New Zealand

PostPosted: Mon Sep 25, 2017 2:47 am    Post subject: Reply with quote

OH Sh _T !!

The drama continues Laughing

After a fresh install of FSX:SE I started adding my favourite aircraft (freeware) but the various liveries weren't showing. Some but not all ??? Confused

I disabled Windows UAC (User Account Control) but still the same issue. Confused

OK I thought ( Shocked ) try altering the various folder properties security setting.

OH Yeah .... that was a bright idea. A little knowledge is a dangerous thing ... now no addon aircraft showed Shocked Confused Crying or Very sad

I think the initial problem was I had neglected to tick 'show all' in the aircraft menu box ... DUH !!!

So back to square one ... I deleted FSX:SE and now I'm reinstalling it again .....


So this is happening far too often .....


_________________
Pete
NZTG




"Will fly Cargo - Anywhere - Anytime"
AOPA Member since 1988
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Jeff
Serious Forum Addict...


Joined: 08 Jul 2007
Posts: 6779
Location: Langley BC

PostPosted: Mon Sep 25, 2017 6:12 am    Post subject: Reply with quote

Laughing Laughing Laughing Live and learn eh Pete . . . . Crying or Very sad
_________________
Jeff

"beware the granite overcast"

Intel Core i7 - Western Digital 64mb Hard drive - MS Windows 7 Home Premium 64 bit O/S - Gigabyte GeForce GTX 760 Video card FS9 - FSX
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    vanisleva.com Forum Index -> Pilots Lounge All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group